YöneticiHane

OKUL PANSÄ°YON Ä°ÅžLERÄ° => Pansiyon İçin Gerekli Evraklar => E-Pansiyon Modülü => Konuyu başlatan: YoneticiHane - 14 Ocak 2018, Pazar - 10:10

Başlık: 2018 Malî Yılı 255 Günlük Pansiyon Bütçesi
Gönderen: YoneticiHane - 14 Ocak 2018, Pazar - 10:10
2018 Malî Yılı 255 Günlük Pansiyon Bütçesi (Gelir-Gider Cetveli) İle İlgili Resmi Yazı ve Rehber Valiliklere Gönderilmiştir


     2018 Mali yılı için pansiyonların Gelir-Gider Cetveli, Bütçe Kanunu gereÄŸi 1 Ocak-31 Aralık 2018 tarihleri arasındaki dönem için hazırlanacaktır. Gelir-Gider Cetvelinin hazırlanması ile ilgili usul ve esaslar aÅŸağıda belirtilmiÅŸtir.
     Pansiyonlu okulların Gelir-Gider Cetveli, e-Pansiyon uygulaması içerisinde yer alan eBütçe alanına pansiyonlu okul/kurum müdürlüklerince veri giriÅŸi yapılarak elektronik ortamda otomatik olarak hazırlanacaktır.

     Gelir-Gider Cetvelinin hazırlanması aÅŸamasında e-Okul modülü içerisindeki e-Pansiyon uygulamasında kayıtlı olan öğrenci sayısı dikkate alınacağından, okul/kurum müdürlüklerinin ePansiyon uygulamasına paralı ve parasız yatılı öğrenci bilgilerini en geç 15 Ocak 2018 tarihine kadar tam ve eksiksiz olarak girmesi gerekmektedir. Bu nedenle e- okulda kayıtlı tüm paralı ve parasız yatılı öğrenciler sistemde onaylı olması gerekmektedir. Pansiyonlu okullarda Gelir-Gider Cetvelinin hazırlanması aÅŸağıdaki açıklamalara göre yapılacaktır.

Okul/kurum müdürlüklerince;
1) e-Okul modülünde;
a) İlköğretim kurumları için, İlkokul-Ortaokul Kurum İşlemleri;
b) Ortaöğretim kurumları için, Ortaöğretim Kurum işlemleri menüsüne girilecektir

*Günlük yiyecek bedeli 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren 8,50-TL olarak tespit edilmiştir.
* Öğrenci başı yıllık 2900 TL dir.

Resmi Yazı ve  Pansiyon Bütçesi Hazırlama Rehberi Ekte Paylaşılmıştır.